SANT ANTONI

Hola famílies!

Un any més ha arribat una de les festes que més agrada als nins i nines! Durant tota la setmana vàrem fer diferents activitats per celebrar Sant Antoni: pintàrem màscares, contàrem el conte del dimoni sense banyes, vàrem conèixer els diferents dimonis que hi ha a cada poble, etc.  Aquí teniu algunes fotos…

 Pitjau aquí per veure la presentació

     

Ens hem portat molt bé!

Hola famílies!

Resulta que mentres nosaltres erem de vacances de Nadal, els Reis Mags d’Orient varen venir a l’escola, es varen menjar les quelitas i l’aigua que els hi havíem deixat i ens varen deixar molts de regals per la classe!    Tots estaven molt contents i emocionats quan ho varen veure i ara disfruten molt jugant amb els regals.

               Resultat d'imatges de REYES PNG

 Pitjau aquí per veure la presentació

FEIM PSICO!

Els dimarts anam al poliesportiu de l’escola a fer psico amb na Xisca.

Resultado de imagen de psicomotricitat

La psicomotricitat és molt important, ja que permet a l’infant conèixer el seu propi cos i les possibilitats s’acció. Posa en joc totes les seves habilitats motrius. L’anima a explorar i descobrir l’entorn que l’envolta de manera autónoma. Li ajuda a descobrir dificultats i com es pot enfrontar a elles. L’anima a cercar desafiaments, a relacionar-se i a jugar amb altres infants respectant les normes de convivència. I tot això a través del joc, d’una manera molt divertida.  

Podeu veure la presentació aquí.