29 de maig: #quedamacasa

1.- Teniu ganes d’acabar la setmana amb una mica de moviment?? Avui vos proposam un vídeo de zumba perquè pogueu ballar una mica! 

2.- Vos voleu fer unes ulleres divertides?. Heu de cercar una capsa de oueres, fil i pintures o tot allò amb lo que les volgueu decorar. Mirau que xules ens poden quedar!!. Venga, que us volem veure amb aquestes ulleres posades!!

28 de maig: #quedamacasa

1.- Bon dia!
Mirau les fotos d’aquests nins i nines… Segur que pensau que no els coneixeu….però no és així. Són els/les vostres mestres!! a veure si amb l’ajuda dels familiars endivinau qui és qui. Vos deixam una pisteta de quins mestres podrien ser:
– Aina
– Maria Antònia.
– Sergi
– Mar
– Ana Fuentes
– Belén
– Ana Homar
– Cati
– Xisca de psico

2.- CERCAM LLETRES!
En un fol escrivim diferents lletres (en majúscules), separades entre sí. Posem al damunt una safata transparent i hi posem sucre, de manera que les lletres quedin cobertes. Podeu afegir també grans d’arròs, pompones, purpurina o el que tingueu per fer-ho més emocionant. Després, preparam unes targetes individuals amb les mateixes lletres que hi ha escrites al fol. Es tracta d’anar mostrant targetes i que amb l’ajuda d’algun estri (un pinzell, cullera o el que tingueu), cerquin aquesta lletra movent el sucre.

*Si trobau que no els motiva, podeu començar fent la mateixa activitat però en comptes de lletres posar-hi dibuixos o imatges que els agradin. No treballaran lletres però si associació, i al entendre la dinàmica del joc, podreu introduir després més fàcilment les lletres.

27 de maig: #quedamacasa

1.- Hola nins i nines! Avui volem escriure de forma diferent….Sabeu que podem fer lletres emprant les pintures però sense escriure? voleu provar?mirau!

2.- Trobam les diferències!
Aquí teniu unes fotos que ha fet na Cati de pisco…. se pareixen molt, a que si? però no són exactament iguals! hi ha 5 coses diferents… obriu bé els ulls a veure si les trobau!

26 de maig: #quedamacasa

1.- Avui tenim una sorpresa…. la mestra Maria Antònia ens ha preparat un conte preciós que es diu Neda que neda. Estau preparats per passar una bona estona?? ido feis un silenci ben gros que això comença…

http://g2014.ceippuntadenamer.com/wp-content/uploads/2020/05/VID-20200520-WA0010.mp4

2.- Vos ha agradat?segur que sí! després d’escoltar el conte vos proposam dos jocs….
a) Cantar la cancó d’un peixet que feia bimbolles…la coneixeu?

b) I ara… agafau un potet amb aigua, mesclau amb sabó i….a fer bimbolles com un peixet!!!

25 de maig: #quedamacasa

1.- Bon dia nins i nines!
Teniu ganes de provar d’encertar dues endevinalles noves? Aquí les teniu!

2.- I ara, per què no ens convertim en arquitectes i construïm una casa, una torre, una escola o el que volguem amb el que trobeu per casa? tot el que tingueu val: tubs, capses, peces de construcció, pals, canyetes, etc. Ànim, posau en marxa la vostra imaginació!

22 de maig: #quedamacasa

1.- A veure qui recorda aquestes cançons tan divertides que ens posava na Fabi, la mestra d’english… Tothom a ballar i cantar!

2.- Coneixeu aquesta mestra de la foto?? Vos proposam un joc! Aquestes dues imatges s’assemblen molt, però que no són iguals!  sinó que tenen algunes diferències. A veure si sou capaços de trobar les 5 diferències…

21 de maig: #quedamacasa

1.- Bon dia nins i nines!!!
Avui volem proposar-vos una història molt guapa i divertida. És el conte de l’erugueta goluda, el coneixeu??
Aquí el teniu perquè el pogueu escoltar…

2.- Vos ha agradat el conte de l’erugueta???
Quan hagueu escoltat el conte, voltros mateixos podeu fer una erugueta. El podem fer amb cartolines, amb oueres de cartró o, si no en teniu, també podeu fer un dibuix del conte! Aquí vos deixam dues idees perquè vos inspireu!

20 de maig: #quedamacasa

1.- Voleu jugar a un joc divertit? Només necessitau peces de construcció i un dau. Podeu jugar tant de jugadors com trobeu. Heu d’anar llançant el dau i pujant tantes peces com la puntuació del dau indiqui. Vos heu de marcar un límit per saber quan es guanya. Per exemple, …el primer que arribi a 10 o 15. Els més grans podeu jugar amb dos daus i així practicam les sumes! què vos pareix?

2.- El joc de les passes d’animals:
Aquest joc és molt divertit per jugar amb els infants. Vos heu de posar a llocs diferents de la casa i una persona ha d’anar dient quin tipus de passa hem de donar. Podem utilitzar d’elefant si volem arribar ràpidament, de ratolí, de formiga…i no hem d’oblidar les passes de cranc. Aquestes faran que el joc duri una miqueta més. Molta sort i a divertir-nos.

19 maig: #quedamacasa

1.- Bon dia infants! Avui volem que agafeu la tablet, ordinador o telèfon de la vostra família i feu una activitat de classificar segons la forma de la figura. Voleu provar? una forta abraçada!

https://es.ixl.com/math/infantil/clasificar-y-ordenar-seg%C3%BAn-la-figura

2.- Aquests dies que està fent tan bon temps, per què no aprofitem per jugar amb les nostres ombres? Agafem un guix i ens posem a una zona on hi hagi sol… Podem dibuixar la nostra cara amb diferents expressions. A veure si la vostra família endevina de quina emoció es tracta.

18 de maig: #quedamacasa

1.- Hola nins i nines!! Avui proposam el joc: Veig- veig…
Es tracta d’endevinar l’objecte que una persona està pensant (ha d’estar a la vista)  mitjançant pistes que ens dóna la persona que ha pensat la paraula.
Comencem el joc amb el diàleg següent:

  • Veig, veig
  • Què veus?
  • Una coseta
  • Quina coseta és?
    En aquest punt és dóna una consigna que pot ser el color de l’objecte o la inicial del nom de l’objecte…
  • És de color…
  • Comença per la lletra….

Vos proposam  mirar aquest video, per jugar d’una manera diferent…

2.- Heu pensat fer un àlbum de fotos per recordar com heu passat aquests dies de quarentena i tot allò que heu après?? Aquí teniu un model.

3.- Vos va agradar el circuit de psico que va proposar na Cati fa uns dies? Idò aquesta setmana na Xisca també vol proposar-vos un circuit de psico diferent! Va, animau-vos a provar-ho! 

http://g2014.ceippuntadenamer.com/wp-content/uploads/2020/05/video_2020-05-17_16-42-35.mp4