Cheempo

El gran dia ja és aquí i tal volta a partir d’avui s’hagi de posar un plat més a taula. A les 13 hores es realitzarà el sorteig d’en Cheempo! Aquestes dues setmanes els vostres fills/filles han pogut comprar participacions. Qui serà l’afortunat/afortunada? Un ximpanzé anirà a l’alumnat d’infantil, un segon al de 1r Cicle i un tercer al de 2n Cicle.

Recordau que els diners recaptats seran entregats a l’Institut Jane Goodall per continuar estudiant, observant i millorant les condicions que allà es viuen. Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit més de 250€! Ens han comunicat que en breu rebrem imatges dels ximpanzés apadrinats.

En el cas de voler tenir el vostre propi Cheempo o regalar-ne un vos passam l’enllaç de la pàgina oficial i la web de l’empresa amb qui hem realitzat la comanda: Nima kids.

A les dues webs, el 50% dels beneficis són entregats a l’IJG.

Enllaç Tenda Solidària Institut Jane Goodall
Enllaç Nima Kids

En el cas d’estar interessats, en Jose Antonio Fernández, persona de contacte Nima Kids ens ha comunicat que gaudirem d’un 20% de descompte. El codi serveix des d’avui fins al 31 de desembre de 2020. En el procés de compra només s’ha d’introduir aquest codi: CEIP PUNTA DE NAMER 20. El podeu utilitzar tantes vegades com vulgueu. No hi ha límit de compres.

En un plaç de no més de 5 dies, els podeu tenir a casa!
CEIP Punta de n’Amer

AJUDAM ALS XIMPANZÉS DEL CONGO

jpegIMG_20201209_091746.jpg

jpegIMG_20201209_091652.jpg

jpegIMG_20201209_091546.jpg

jpegIMG_20201209_091703.jpg

jpegIMG_20201209_091724.jpg
Nosaltres treballem amb l’Institut Jane Goodall, qui fa una molt bona feina per intentar ajudar als ximpanzés del Congo; així com a les persones d’allà.
Enllà es fan mines per extreure el Coltan; així com altres minerals necessaris per a un millor funcionament dels nostres dispositius.
Si portau a l’escola dispositius o telèfons mòbils que ja no funcionen, podem adoptar un primat; Gràcies a la vostra participació hem pogut adoptar a Anzac, Kudia, Lemba… entre d’altres.
Periòdicament rebrem més informació sobre l’evolució dels nostres ximpanzés que hem adoptat. Un cop estiguin totalment recuperats seran tornats a la llibertat.
També hem organitzat una rifa per ajudar a l’Institut Jane Goodall.
Animau-vos a participar!

Ensumam!

Durant aquestes setmanes hem estat fent un projecte sobre els SENTITS.. Per a descobrir el sentit de l’olfacte vàrem fer un Taller de les olors on vàrem poder ensumar diferents aromes: vinagre, coco, orenga, anís, curri, canyella i cafè. i vàrem aprofitar per fer un Collage aromàtic. Tota una experiència!