Els nostres invents!

Durant les darreres setmanes hem anat exposant a classe els invents que amb molta cura es varen preparar a casa. Des del llapis, el Chupa-Chups, el telèfon, la televisió, el rellotge, el submarí…. fins i tot el coet! Hem après un munt de coses!

Moltes gràcies famílies!

FOTOGRAFIA I ART

En l’educació visual treballam la fotografia antiga en blanc i negre, en paper i en format digital, la fotografia i la pintura com a art… i artistes com Andy Warhol.

Panades i robiols!

Aquests darrers dies del 2n trimestre hem realitzat diferents activitats ben divertides. Entre elles, vàrem fer panades, robiols i senyorets de fang. Ens ho vàrem passa d’allò més bé!

Bones festes de Pasqua!

CONEIXEM LA NOSTRA LOCALITAT I ELS OFICIS

Les classes de primer ens hem interessat pels oficis de les nostres famílies i què ens agradaria ser de majors. Decidim fer una sortida al nostre barri i entorn més proper: amb la nostra pissarreta i un foli agafat amb pinses, i el llapis preparat, anam observant i escrivint els establiments i oficis que anam trobant-nos pel camí.Hem conegut encarregats d’obres, la panadera, els policies… i també la bibliotecària, qui ens ha convidat a visitar-la i llegir contes ben interessants!

Carnestoltes!

La setmana passada vàrem celebrar el Carnestoltes!

El Rei Carnestoltes ens va visitar i ens va donar instruccions de com havíem de venir durant tota la setmana: que si uns peus divertits, que si qualque cosa per el cos, que si un pentinat atrevit….
I el divendres…. ben disfressats!! Superherois, pirates, princeses, esquelets, hippies,… fins i tot un pokemon!

Que ens ho vàrem passar de bé!!

L’ aparell digestiu!

Aquestes setmanes hem fet el projecte de l’aparell digestiu. Hem après per on passa el menjar per dins el cos fins que surt d’aquest. Per fer-ho, vàrem fer l’aparell digestiu amb plastilina. Tota una experiència!

Celebram Sant Antoni!

Avui a l’escola hem celebrat Sant Antoni!

Com ja sabeu, no hem pogut fer-ho com els altres anys, tot i així ens ho hem passat molt bé!

Hem venguts vestits de dimoni, hem cantat cançons de Sant Antoni, hem fet màscares de dimoni, hem ballat, hem menjat pa amb sobrassada i, fins i tot, ens ha vengut a veure un dimoni. Quina por!

Bon Sant Antoni!

Cheempo

El gran dia ja és aquí i tal volta a partir d’avui s’hagi de posar un plat més a taula. A les 13 hores es realitzarà el sorteig d’en Cheempo! Aquestes dues setmanes els vostres fills/filles han pogut comprar participacions. Qui serà l’afortunat/afortunada? Un ximpanzé anirà a l’alumnat d’infantil, un segon al de 1r Cicle i un tercer al de 2n Cicle.

Recordau que els diners recaptats seran entregats a l’Institut Jane Goodall per continuar estudiant, observant i millorant les condicions que allà es viuen. Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit més de 250€! Ens han comunicat que en breu rebrem imatges dels ximpanzés apadrinats.

En el cas de voler tenir el vostre propi Cheempo o regalar-ne un vos passam l’enllaç de la pàgina oficial i la web de l’empresa amb qui hem realitzat la comanda: Nima kids.

A les dues webs, el 50% dels beneficis són entregats a l’IJG.

Enllaç Tenda Solidària Institut Jane Goodall
Enllaç Nima Kids

En el cas d’estar interessats, en Jose Antonio Fernández, persona de contacte Nima Kids ens ha comunicat que gaudirem d’un 20% de descompte. El codi serveix des d’avui fins al 31 de desembre de 2020. En el procés de compra només s’ha d’introduir aquest codi: CEIP PUNTA DE NAMER 20. El podeu utilitzar tantes vegades com vulgueu. No hi ha límit de compres.

En un plaç de no més de 5 dies, els podeu tenir a casa!
CEIP Punta de n’Amer