Dia 30: #quedamacasa

1.- Sabem que vos encanta pintar-vos la cara. Perquè no ens pintam del personatge que més il·lusió ens faci? Qui no vulgui o no pugui pintar-se la cara també podem fer una careta… Sempre hi ha opcions per tothom. A TOPE AMB AQUESTES CARES!

2.- Aquí teniu un llistat amb els personatges de la llegenda de Sant Jordi. Podem fer varies coses… Podeu contar quantes lletres té cada paraula i fer el numero; podeu copiar les paraules; podeu fer un dictat amb la família i inclús podeu dir o escriure una frase amb cada personatge! Segur que les vostres famílies vos ajuden. Ànims!

PRINCESA
REI
DRAC
ROSA
CAVALLER

3.- Per acabar aquesta fantàstica setmana del llibre que hem compartit, vos proposam un conte molt molt molt especial! Esperem que el disfruteu molt!  L’ha fet una de les nostres mestres amb molt de carinyo…a veure si la coneixeu… 🙂

Enllaç conte:   https://youtu.be/9mu6FKxkW2o

Després d’escoltar el conte vos deixam dues preguntes molt senzilles, a veure si trobau la resposta correcta…

Esperam que hagueu passat una setmana divertida amb les activitats!! Recordau que demà és “festiu” i no hi haurà propostes de blog.
Fins dilluns!