20 de maig: #quedamacasa

1.- Voleu jugar a un joc divertit? Només necessitau peces de construcció i un dau. Podeu jugar tant de jugadors com trobeu. Heu d’anar llançant el dau i pujant tantes peces com la puntuació del dau indiqui. Vos heu de marcar un límit per saber quan es guanya. Per exemple, …el primer que arribi a 10 o 15. Els més grans podeu jugar amb dos daus i així practicam les sumes! què vos pareix?

2.- El joc de les passes d’animals:
Aquest joc és molt divertit per jugar amb els infants. Vos heu de posar a llocs diferents de la casa i una persona ha d’anar dient quin tipus de passa hem de donar. Podem utilitzar d’elefant si volem arribar ràpidament, de ratolí, de formiga…i no hem d’oblidar les passes de cranc. Aquestes faran que el joc duri una miqueta més. Molta sort i a divertir-nos.