22 Abril: #quedamacasa

1.- Sabeu que hi ha moltes tècniques per pintar que segur que no hem experimentat mai? Pensau un moment que necessitam per rentar-mos les dents…pasta i raspall, no? Doncs sí, amb aquesta pasta també es poden fer obres d’art i amb un raspall de dents i pintura ens poden quedar dibuixos ben xulos. Voleu provar?

Pintar amb pasta de dents
PUERTAS A LA IMAGINACIÓN: LLUVIA DE COLORES
Pintar amb raspall de dents.

2.- Avui proposam un joc que consisteix en deixar volar la imaginació i crear una història. En aquest joc no hi ha guanyadors ni perdedors, i tampoc hi ha respostes incorrectes. Només es necessita pràctica, ja que com més històries s’inventen, més es desenvolupa la creativitat, s’adquireix nou vocabulari, i es fan frases progressivament més llargues i coherents. Es pot dur a terme de diferents maneres, depenent del material que tengueu a casa, però les instruccions són les mateixes. Consisteix en anar creant una història a partir de les imatges que apareixen, intentant seguir un fil conductor. Seguidament teniu algunes idees per a crear aquest joc: 

Cub: es pot utilitzar algun dau gran que tengueu a casa, o peces de joguina amb forma de cub, cartró donant-li forma de cub… Es tracta d’aferrar imatges diverses a cada cara del cub. Aquestes imatges poden ser dibuixos fets pels infants i els adults, imatges de revistes, fotos, imatges de capses de galetes, cereals…

(Per si no teniu cap cub a casa, aqui vos deixam el patró per fer-ne un i un enllaç amb una explicació) Ànims!
https://www.youtube.com/watch?v=uR5b9VoWL6g

3.- I ara farem una activitat amb moviment! que és molt important moure el nostre cosset! Cap, panxa, genolls i peus. Preparats?