23 d’abril: #quedamacasa

FELIÇ DIA DE SANT JORDI NINS I NINES!

Per tal de celebrar aquesta festa que tant ens agrada, hem decidit que durant tota una setmana farem activitats relacionades amb el dia de Sant Jordi. Esperam que vos agradin!

1.- Sant Jordi era un cavaller molt molt… UPS!, perquè vos estic contant la llegenda…? Millor que la descobriu vosaltres mateixos…estau ben atents perquè aquesta és una història diferent… 3,2,1… Que comenci l’espectacle!

https://www.youtube.com/watch?v=7aqGscns57I

2.- Moltes vegades podem associar una rosa i un llibre amb el dia de Sant Jordi. Perquè no feim la nostra pròpia rosa i la penjam al balcó? Poden quedar uns balcons preciosos i si plou no us preocupeu que les roses necessiten molta d’aigua. 🙂

3.- En Lluís Gili va crear una cançó molt divertida pel dia de Sant Jordi. La voleu conèixer? Aquí la teniu…Cantau i ballau i disfrutau-la!