27 abril: #quedamacasa

1.- Els llibres ens conten històries molt interessants que fan que fiquem un món dins la nostra imaginació… Però que em deis de les portades dels contes? És el primer contacte que tenim amb el llibre i ens ha d’agradar molt… Perquè no feim un joc? Cercau un llibre de ca vostra i intentau imitar la portada… Passarem una estona molt divertida.

2.- Esteim segurs que la llegenda de Sant Jordi té alguna part que t’agrada molt… Segur que hi ha un moment que és el teu preferit… Per què no ens ho fas saber amb un dibuix i ens ho envies? Esperem els dibuixos de tots els nins i nines d’infantil! ÀNIM!

3.- Després d’haver fet aquest dibuix, segur que teniu molt present la llegenda de Sant Jordi. Per què no agafau les titelles tan guapes que vareu fer divendres i representau el conte a les vostres famílies?